Tegels Van Doren is opgericht in 1970 door Willy Van Doren en mede groot gemaakt door Dirk Van Aerschot en Kristel De Becker. Intussen zijn wij uitgegroeid tot een trots familiebedrijf. Zo bouwt ook zoon Tim mee aan dit verhaal.

Ons bedrijf bestaat uit een sterk team van gemotiveerde werkers en professionele vakmensen waar perfectionisme centraal staat. In onze vernieuwde toonzaal hebben we voor elk wat wils, voor ieders budget, met zekerheid van kwaliteit!

Dankzij onze 50 jaar ervaring kan u altijd terecht bij ons voor informatie omtrent verschillende materialen en de plaatsing van tegels. Goede service en klantvriendelijkheid staan bij ons dan ook op de eerste plaats. Hiervoor komen wij steeds ter plaatse om een beeld te krijgen van de situatie en zo te bekijken wat de mogelijkheden ons bieden.

Deze factoren spelen een belangrijke rol bij het opmaken van een correcte offerte en zo komt u niet voor verrassingen of onvoorziene meerprijzen te staan. Alle werken worden grondig besproken en uitgevoerd volgens uw wensen.

Plaatst u de tegels liever zelf? Zelfplaatsers genieten bij ons van grote voordelen en kortingen! Wij hebben ook alle nodige materialen (en benodigdheden) in voorraad zodat we u snel kunnen verder helpen.

Wij kijken alvast uit naar een toekomstige samenwerking!
Het Van Doren Team

Foto Papaa
Dirk Van Aerschot

Zaakvoerder

Dirk zorgt er met zijn jarenlange ervaring voor dat u het gepaste advies en de juiste instructies krijgt bij al uw vragen

Tim foto web
Tim Van Aerschot

Zaakvoerder

Tim zorgt ervoor dat uw vloeren perfect geplaatst worden en komt graag langs voor een offerte

Menu